Milocia og Zoran fikk fast ansettelse etter arbeidspraksis

Lagersjef Harald Tobiassen fra SG armaturen i Lillesand har ansatt to personer på fulltid i fast stilling fra Avigo. Det har han ikke angret på.

SG Armaturen har spesialisert seg på armatur til hjem- og prosjektmarkedet. Selskapet ble etablert i 1990, og er et heleid norsk selskap. SG armaturen har sitt hovedkontor og sentrallager i Lillesand hvor de er rundt 35 ansatte av totalt 50 ansatte i Norge . SG armaturen betjener i dag kunder over hele verden.

Harald møtte Milocia Valahovic og Zoran Thanaskovic når de leverte varer fra Avigo til SG. Han forteller at de hadde en glød og et engasjement hver eneste gang de leverte varer. Da det ble snakk om ansettelser sa Harald umiddelbart ja, noe han ikke har angret på. SG har også hatt flere kandidater i arbeidspraksis opp gjennom årene .Harald anbefaler andre å inngå et samarbeid med Avigo.

Som arbeidsgiver  får man god informasjon om kandidatene før de kommer ut i praksis og vet hva han har å forholde seg til. Hvis det skulle oppstå noe løses dette på en profesjonell måte sammen med veileder fra Avigo. Forteller Harald.