Avigo kvalifiserer jobbsøkere til å dekke ulike behov i arbeidsmarkedet gjennom skreddersydde og velprøvde opplegg. Jobbsøkere blir tilbudt ulike former for arbeidstrening, og forberedes på hva du som arbeidsgiver forventer og trenger. Deretter finner vi sammen med arbeidsgiver ut hvordan arbeidstakeren best blir inkludert i bedriften. Alt dette skjer under tett oppfølging av profesjonelle veiledere og er kostnadsfritt for bedriften.

Et bærekraftig samfunnsoppdrag

Vi er avhengig av eksterne bedrifter for å lykkes med samfunnsoppdraget. Gir dere arbeidstrening eller jobb til en jobbsøker gjennom Avigo er dere også med og tar et samfunnsansvar.

Avigo sitt mål er å være en foregangsbedrift for arbeidsinkludering og bærekraftig utvikling, og jobber for å skape bærekraftig arbeid gjennom å tilby jobbmuligheter for alle.

Det kan være hensiktsmessig at jobbsøkerne har arbeidstrening internt hos Avigo før de kommer ut i bedriftene. Avigo har spesialiserte treningsarenaer for:

 

Kontaktperson i Avigo

Dersom din bedrift ønkser et samarbeid med Avigo ta kontakt med Vibeke Hasselø, på mail [email protected] eller telefon 90 58 85 91.