Attføringsbedriftene i Aust Agder deler kunnskap

I overkant av 40 ansatte fra attføringsbransjen i Aust-Agder var i dag samlet hos Avigo for å dele «beste-praksis» innenfor karriereveiledning.

Karriereveiledning er et av mange verktøy våre dyktige veiledere bruker i arbeidet for å hjelpe deltakere videre mot jobb. I dag arrangeres «beste-praksis»- deling knyttet til Karriereveiledning hos Avigo.

Dagens «beste-praksis» – deling med vekst- og attføringsbedriftene i Aust-Agder skal gi veiledere mulighet til å lære av hverandre. Suksesshistorier deles med mål om å kunne hjelpe flest mulig videre til et meningsfullt liv med mestring, trivsel og økt yteevne.

Seansen ledes av Avigos nestor på området, Morten Austdal, sammen med gode innspill fra Proflex og Durapart. Deltakere er fra Proflex, Durapart, Lisand, Setpro, Biva, Mølla Verksted og Avigo.

Dagens høydepunkt 

Vi spurte to ansatte fra Mølla verksted hva de synes om samlingen i dag:

Vi kommer fra en relativt liten vekstbedrift som heter Mølla verksted. Det er gøy å høre på de beste i bransjen, og føle at vi også er en del av dette. Dagens høydepunkt var desidert historiene vi fikk høre fra de to jobbsøkerne fra Proflex som fortale hva som var viktig for de i prosessen med å komme tilbake fra uføre til jobb. Utrolig lærerikt å høre fra de som selv vet hva som funker og ikke.