Anne Grete har bestandig vært en hardtarbeidende dame og tobarns mor.  Hun har opplevd flere vanskelige situasjoner som tilslutt resulterte i at hun tilslutt «møtte veggen». Et halvt år etter  hun ble sykemeldt ble Anne-Grete tipset om Avigo.

« Jeg så på meg selv som en oppegående dame. Når jeg hørte ordet attføring tenkte jeg, hva skal jeg der å gjøre? Der er det bare syke mennesker! Jeg dømmer ikke, men så bare ikke på meg selv som så syk. » forteller hun.

Anne Grete valgte å la fordommene ligge prøve ut Avigo. Hun kom først inn på tiltaket HEART. Her hadde hun ulike gruppe terapi sammen med andre hvor de hadde ulike tema i alt fra humor til økonomi. Etter noen måneder ønsket Anne Grete å prøve seg i jobb igjen. Hun ble derfor utplassert i Allehaande  hvor hun var i 15 mnd i arbeidspraksis. Her fant hun ut at det var mennesker hun ville jobbe med, men hun ville gjerne tilbringe mer tid med dem enn det hun fikk gjennom butikk. Anne Grete bestemte seg derfor for å fullføre utdannelse slik at hun kan få seg en  utdanning som kvalifiserer henne til å jobbe men mennesker.

Anne Gretes forteller at hennes  veileder både pushet og støttet henne. Sammen  fikset  de en mentorordning som gjør at hun i dag har praksis på SFO, hvor hun  også skal fullføre sitt fagbrev som barne-  og ungdomsarbeider. Hun sier at hennes utdannelse er Avigo sin fortjeneste.

I fremtiden ønsker Anne Grete å stå på egne bein, tjene egne penger og bidra til samfunnet. Drømmejobben er en jobb hvor hun kan være tilstede for barn som trenger trygghet og gode opplevelser.

«Jeg vil gi folk omsorg og kjærlighet – helst vil jeg jo redde hele verden, kanskje et noe ambisiøst prosjekt» sier hun å ler.

e to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start blogging!