For jobbsøkere

Er du på jakt etter jobb eller har behov for tilpasninger i arbeidslivet? Vi har erfaringen og kompetansen til å hjelpe deg videre. Sammen finner vi ut hvilke muligheter du har, og hva som må til for at du skal komme i jobb, fullføre studier eller få en bedre arbeidshverdag. Dette kan innebære alt fra et kurs i karriereveiledning, intervjutrening til å få prøvd deg i jobb. På denne siden finner du en oversikt over de mulighetene vi har for deg på Avigo. Hvis du lurer på hva som passer for deg, ta gjerne kontakt med en av veilederne hos oss og så skal vi finne ut av det sammen.

Arbeidsforberedende trening - AFT

Arbeidsforberedende trening (AFT) kan være aktuelt for deg som er arbeidssøker og som trenger å finne ut av dine muligheter på arbeidsmarkedet, slik at du kan komme i jobb eller utdanning.

Les mer

Studier med støtte - SMS

Er du student og har psykiske helseutfordringer? Studier med støtte (SMS) er et tilbud for deg som trenger støtte, veiledning og tilrettelegging i studiehverdagen. Det er et tilbud for studenter som har studier som godkjent arbeidsrettet tiltak i NAV.  SMS er et samarbeid mellom Avigo, Universitetet i Agder og NAV.

Avigo leverer SMS tilbudet til studenter både i Grimstad og Kristiansand.

Les mer

Varig tilrettelagt arbeid - VTA

Varig tilrettelagt arbeid er for deg som har, eller venter på, å få uførepensjon og vil ha jobb, men har behov for en tilrettelagt arbeidsplass.

Les mer

Tall og matte

Kjenner du at rullegardinet går ned når du ser en matematikkoppgave før du egentlig har fått startet å tenke? Avigo kan hjelpe deg med å oppnå mestring. Vi tar et trinn om gangen i ditt tempo. Vi tilbyr spesialpedagogisk opplæring i tall og regning for deltakere på Avigo.

Les mer

Lese og skrive

Vi tilbyr lese- og skrivekurs til alle våre jobbsøkere. En språkvanske kan gjøre det vanskelig å utføre jobben, samhandling med kolleger, fullføre utdannelse, gjennomføre kurs eller annen kompetanseutvikling. Avigo tilbyr lese- og skrivekurs som er arbeidsrettet, konkret og individuelt tilpasset.

Les mer

alt

På vei mot drømmejobben

Anne Grete er en hardtarbeidende to-barns mor som har hatt flere utfordringer i livet. Nå har Anne Grete endelig funnet ut hva hun vil bli, og er i ferd med å fullføre fagbrev som barne- og ungdomsarbeider.

Les mer

Avigo

Totalt i 2019 har vi fått 181 personer ut eller tilbake i jobb.


Avigo

Totalt i 2019 har vi fått 47 personer til utdanning.


Avigo

Totalt i 2019 har 791 personer fått et tilbud gjennom Avigo.