Oppfølging

Oppfølging kan være for deg som er sykmeldt og som trenger bistand for å komme tilbake i jobb. Det kan også være for deg som er arbeidssøker og som trenger bistand til å skaffe deg jobb.

Avigo tilbyr Oppfølging i samarbeid med Proflex. Fra 1. januar 2016 er tiltaket «Arbeid med Bistand (AB) også en del av Oppfølging. Oppfølging kan være aktuelt for deg som er sykmeldt fra jobben, for deg som er arbeidssøker eller deg som ønsker beholde en fast jobb.

Du får veiledning og bistand til:

 • Yrkeskartlegging og karriereveiledning
 • Tilrettelegging av jobbsituasjonen/finne passende jobb
 • Opprette dialog og samarbeid med arbeidsgiver
 • Skreddersydd opplæring

Etter kartlegging bidrar vi med å finne en arbeidspraksis som kan gi mestring og trivsel, øke din kompetanse og gi verdifulle referanser. Arbeidspraksis gir arbeidserfaringer som vil styrke mulighetene til å få en raskere overgang til et ordinært arbeid.

Gjennom å tilby Oppfølging har NAV formidlet ekstra støtte, veiledning og oppfølging rundt avklaring av din videre jobbsituasjon.

Jobbveilederens rolle:

 • Gjennom karriereveiledning kartlegge din kompetanse, ressurser, motivasjon og interesser i forhold til arbeidslivets krav.
 • I samarbeid med deg ta kontakt med aktuelle arbeidsgivere for å finne et arbeid som passer til din kapasitet, dine kvalifikasjoner og arbeidsgivers behov (jobbmatch).
 • Jobbveileder, jobbsøker og arbeidsgiver samarbeider for at du skal kunne gjøre en god jobb for bedriften, og trives med arbeidsoppgavene og kollegene dine.
 • Ved behov gis veiledning og trening i ulike forhold knyttet til det å være en arbeidstaker.

Jobbveilederen er kontaktperson mellom jobbsøker, arbeidsgiver, NAV og eventuelt andre samarbeidspartnere. I arbeidspraksisperioden betaler ikke arbeidsgiver lønn, men er ansvarlig for at arbeidssøker får nødvendig opplæring og er forsikret i arbeidstiden.

Arbeidspraksis er en vinn-vinn situasjon for jobbsøker og arbeidsgiver. Gode, ferske referanser styrker jobbsøkers markedsverdi betraktelig og er mye verdt på en CV. Man etablerer nye verdifulle kontakter ut mot jobb.

Vårt mål er at arbeidspraksisen skal føre til ansettelse med ordinær lønn, eller som en kombinasjon av lønnstilskuddsordninger eller trygd fra NAV.

Vi lover deg engasjerte og kvalifiserte jobbveiledere. Vi tror at en god jobb gir et godt liv!

Avigo har sertifisert personale innenfor følgende karriereveiledningsverktøy:

 • Work Interest Explorer (WIE)
 • Structured Career Interview (SCI)
 • Jobpics

For mer informasjon se her.

Dersom du ønsker Oppfølging kan du ta kontakt med veilederen din i NAV. Ta kontakt med Nancy Meum  dersom du ønsker mer informasjon om tilbudet.

For NAV: Lurer dere på ventetid i tiltaket kan dere kontakte Gunni Mersland 930 69 624.

Ting folk lurer på

Vårt hovedmål er å hjelpe mennesker tilbake til arbeid og/eller utdanning. Vi skreddersyr et individuelt program som passer for deg. Programmet kan bestå av ulike kurs eller aktiviteter, arbeidspraksis, eller annen veiledning.

Det er fullt mulig å ta kontakt med våre veiledere for å diskutere arbeidssituasjon eller videre muligheter innen arbeid og utdannelse

Ta kontakt med ditt lokale Nav kontor eller din veileder på Avigo.

Veibeskrivelse med bil:
Kommer du med bil langs nye E-18, benytter du avkjørsel 84, Gaupemyrkrysset, merket med Lillesand sentrum og Tingsaker, og kjører ned til rundkjøringen i Rv 420, retning Homborsund.
Innkjøring mellom de 2 rundkjøringene på Rv 420 på motsatt side av Lillesand senter, inn mot BoGrønt E-18 hagesenter. Kjør rett frem og forbi hagesenteret (som du vil få på din høyre side) og sving til høyre ved broa. Etter ca 200 meter vil du se Avigos lokaler (gult og grått bygg).
(GPS: B: 58.265691 - L: 8.399820)
Veibeskrivelse med buss:
Nærmeste busstopp er Tingsaker på Rv 420, ca 5 minutters gange fra Avigo.

I andre etasje har vi en kantine som er åpen for alle. Kantinen er åpen fra 11.15-12.00 mandag - torsdag og 10.30 - 11.30 på fredag. Du kan gjerne ta med deg matpakka dit eller du kan kjøpe varme og kalde retter, kaffe/ te. Du kan betale med Vipps.

Vi som jobber på Avigo er opptatt av at alle skal trives her. Vi har forståelse for at folk er forskjellige, og gjør det vi kan for å skape et behagelig og inkluderende miljø for alle som kommer innom oss.

Vi har åpent alle hverdager utenom helligdager og ferier. Fra klokken 08.00 til 16.00

Vi har 35 plasser på oppfølging. Dersom du lurer på om vi har ledig plass til deg må du kontakte din NAV veileder.

Bilde av ansvarlig arbeidsgiver

Nancy Meum

 • Teamleder oppfølging
 • Telefon: 926 20 234
Last ned brosjyre om Oppfølging

Les også

alt

Jeg elsker jobben min

Hadde det ikke vært for Avigo tror ikke Liv Cathrine at hun hadde kommet seg videre i jobb. Hun anbefaler andre som trenger å komme et steg videre å få veiledning hos Avigo.

Les mer

alt

Anne Grete fra Lillesand er på vei mot drømmejobben

For noen år tilbake møtte Anne Grete veggen. Hun fikk karriereveiledning og arbeidspraksis gjennom Avigo. Nå har hun funnet ut hva hun vil bli, og er i ferd med å fullføre fagbrev som barne- og ungdomsarbeider. Hun sier at hennes utdannelse er Avigo sin fortjeneste.

Les mer

alt

Kim søkte over 60 jobber- arbeidspraksis ga fast jobb

Kim mistet jobben på grunn av nedbemanning. Han søkte over 60 stillinger uten å få noe særlig respons. Når Kim kom til Avigo han ble tipset om å kontakte bedrifter å spørre om arbeidspraksis. På denne måten fikk Kim vist frem hva han er god for, noe som senere resulterte i fast jobb.

Les mer