Tall og matte

Kjenner du at rullegardinet går ned når du ser et mattestykke før du egentlig har fått startet å tenke? Avigo kan hjelpe deg med å oppnå mestring. Vi tar et trinn om gangen i ditt tempo. Vi tilbyr opplæring i tall og matte til våre jobbsøkere.

Vår metode

På Avigo jobber vi ut fra tanken om at alle lærer forskjellig. Vi finner den læringsstilen som passer deg best. Det kan være at du lærer best når du diskuterer ting eller når du sitter i ro og får skrive det du tenker. Vi bygger på dine interesser, hobbyer og beste egenskaper.

Individuell tilpasning

Vi legger opp kurset slik at du kan kombinere det med en deltidsjobb eller arbeidspraksis. Dersom du har et konkret yrkesmål, kan vi jobbe med teorieksamen og sammen legge et løp der du kommer i mål med sertifikater og videre i jobb. Vi legger opp et løp som går over  3 måneder, 3 dager i uken, 3 timer per dag.

Hørt om mathema?

Vi bruker det siste innen læringsmidler, apper til mobil eller nettbrett, med matteøvelser eller videoer hvor du kan repetere stoffet hjemme. Dataprogrammer og læringsvideoer er en viktigere del av matteopplæringen nå og gir også en fin variasjon i tilnærmingen til faget. Mathema er et eksempel på en gratis app med gode videoer av fagstoffet fra og med 8. klasse og ut videregående.

Resultater fra vår brukerundersøkelse:

70 % mener at opplæringen på Avigo har vært medvirkende til at de har kommet i utdanning.

64 % av våre tidligere deltakere er nå i jobb og/eller utdanning. 

For deltaker: Dersom du ønsker mer informasjon om opplegg og innhold kan du kontakte Gunni Mersland | 930 69 624

For NAV:  Lurer dere på ventetid/innsøking i tiltaket kan dere kontakte inntaksansvarlig for tall og matte.

Film fra våre kurs:

Ting folk lurer på

Veibeskrivelse med bil:
Kommer du med bil langs nye E-18, benytter du avkjørsel 84, Gaupemyrkrysset, merket med Lillesand sentrum og Tingsaker, og kjører ned til rundkjøringen i Rv 420, retning Homborsund.
Innkjøring mellom de 2 rundkjøringene på Rv 420 på motsatt side av Lillesand senter, inn mot BoGrønt E-18 hagesenter. Kjør rett frem og forbi hagesenteret (som du vil få på din høyre side) og sving til høyre ved broa. Etter ca 200 meter vil du se Avigos lokaler (gult og grått bygg).
(GPS: B: 58.265691 - L: 8.399820)
Veibeskrivelse med buss:
Nærmeste busstopp er Tingsaker på Rv 420, ca 5 minutters gange fra Avigo.

I andre etasje har vi en kantine som er åpen for alle. Kantinen er åpen fra 11.15-12.00 mandag - torsdag og 10.30-11.30 på fredag. Du kan gjerne ta med deg matpakka dit eller du kan kjøpe varme og kalde retter, kaffe/ te. Du kan betale med Vipps.

Det kan du. Over halvparten av våre deltakere jobber mot å fullføre sin studiekompetanse.

Bilde av ansvarlig arbeidsgiver

Gunni Mersland

  • Avdelingsleder Formidling og Kvalifisering
  • Telefon: 930 69 624