Varig tilrettelagt arbeid – VTA

Varig tilrettelagt arbeid er for deg som har, eller venter på, å få uførepensjon og vil ha jobb, men har behov for en tilrettelagt arbeidsplass.

Vi kan tilby tilrettelagte arbeidsoppgaver hos oss på Avigo. Hovedvirksomhetene er trearbeid, sjåførjobber, pakking og montering. I tillegg har vi mulighet å tilby VTA plasser i våre eksterne avdelinger Avigo Barnehage og Allehaande (interiør- og klesbutikk) i Lillesand sentrum.

En varig tilrettelagt jobb er ikke tidsbegrenset. Det skal likevel jevnlig vurderes om dette er det beste for deg, eller om det er andre tiltak som passer bedre, som for eksempel studier eller jobb i en ordinær bedrift.

Får du en varig tilrettelagt jobb, beholder du din uføretrygd etter Folketrygdloven.

Dersom du ønsker en varig tilrettelagt jobb hos oss, må du kontakte din veileder i NAV. Dersom du ønsker mer informasjon om vårt tilbud kan du kontakte Gunni Mersland.

For NAV: Lurer dere på ventetid i tiltaket kan dere kontakte Gunni Mersland.

Ting folk lurer på

Vårt hovedmål er å hjelpe mennesker tilbake til arbeid og/eller utdanning. Vi skreddersyr et individuelt program som passer for deg. Programmet kan bestå av ulike kurs eller aktiviteter, arbeidspraksis, eller annen veiledning.

Det er fullt mulig å ta kontakt med våre veiledere for å diskutere arbeidssituasjon eller videre muligheter innen arbeid og utdannelse

Ta kontakt med ditt lokale Nav kontor eller din veileder på Avigo.

Veibeskrivelse med bil:
Kommer du med bil langs nye E-18, benytter du avkjørsel 84, Gaupemyrkrysset, merket med Lillesand sentrum og Tingsaker, og kjører ned til rundkjøringen i Rv 420, retning Homborsund.
Innkjøring mellom de 2 rundkjøringene på Rv 420 på motsatt side av Lillesand senter, inn mot BoGrønt E-18 hagesenter. Kjør rett frem og forbi hagesenteret (som du vil få på din høyre side) og sving til høyre ved broa. Etter ca 200 meter vil du se Avigos lokaler (gult og grått bygg).
(GPS: B: 58.265691 - L: 8.399820)
Veibeskrivelse med buss:
Nærmeste busstopp er Tingsaker på Rv 420, ca 5 minutters gange fra Avigo.

I andre etasje har vi en kantine som er åpen for alle. Kantinen er åpen fra 11.15-12.00 mandag - torsdag og 10.30- 11.30 på fredag. Du kan gjerne ta med deg matpakka dit eller du kan kjøpe varme og kalde retter, kaffe/ te. Du kan betale med Vipps.

Vi har åpent alle hverdager utenom helligdager og ferier. Fra klokken 08.00 til 16.00

Vi som jobber på Avigo er opptatt av at alle skal trives her. Vi har forståelse for at folk er forskjellige, og gjør det vi kan for å skape et behagelig og inkluderende miljø for alle som kommer innom os

Vi har totalt 71 stillinger (65 årsverk) . Dersom du lurer på om vi har ledig plass må du kontakte din NAV veileder.

Bilde av ansvarlig arbeidsgiver

Gunni Mersland

  • Avdelingsleder Formidling og kvalifisering.
  • Telefon: 930 69 624

Mer om VTA

Mer om VTA

Les også

alt

Allehaande – Butikk i Lillesand sentrum

Allehaande er en trivelig livsstilsbutikk midt i hjertet av Lillesand. Vi selger dametøy, gave- og interiørartikler, barneleker, kaffe og te. Vi fører blant annet; Freequent, Chill Norway, IIs of Norway, Ilse Jacobsen, Please, Ferm Living, Housedoctor, Nicolas Vahe, Greengate, Kähler, Maileg og Nordal.

Les mer

alt

Barnehage – Tingsaker

Avigo Tingsaker barnehage har 76 barnehageplasser for barn i alderen 0-6 år fordelt på våre tre avdelinger. Samarbeid på tvers av avdelingene er viktig og synliggjøres gjennom felles metodikk og aktiviteter.

Les mer

alt

Privat: Grønnmat – økologisk nettbutikk

Grønnmat har Sørlandets største utvalg av økologiske varer på nett. Vi leverer hjem på døren til privatpersoner og bedrifter. Du kan handle selv i vår nye nettbutikk eller besøke vår butikk på Svåbekk i Lillesand.

Les mer