Lennart fra Grimstad fullførte fagbrevet med dysleksi

Lennart Blomstrøm Johansen valgte å gå tilbake til skolebenken for å fullføre fagbrev som barne og ungdomsarbeider. For å  takle de utfordringene dette ville medføre viste han at han måtte ha hjelp til å håndtere dysleksien og problemene han hadde med matematikken. Lennart  valgte derfor å ta kurs i lese og skrive, og matte hos Avigo.

 

«Tiden jeg tilbrakte på Avigo har betydd masse for meg. Jeg er nå ferdig med skolen og jeg har aldri fått så gode karakterer. På lese og skrivekurset lærte jeg ikke bare å lese og skrive bedre og fortere men jeg lærte om studieteknikk og en hel masse andre triks som hjelper meg i det daglige. Jeg lærte også at matte kan være gøy og det er viktig å kunne for å beherske enkle ting i hverdagen. Jeg synes at det beste med kurset var at jeg fikk til ting. For første gang klarte jeg å mestre de tingene jeg ikke hadde klart før og har strevd med  å få til  i hele mitt liv. Dette gjorde at læring for første gang ble gøy.Hver gang jeg snakker med andre som sliter med enten lesing/ skriving eller matematikk anbefaler jeg Avigo`s kurs på det varmeste.»