Jeg elsker jobben min

Hadde det ikke vært for Avigo tror ikke Liv Cathrine at hun hadde kommet seg videre i jobb. Hun anbefaler andre som trenger å komme et steg videre å få veiledning hos Avigo.

Liv Cathrine gikk  sykemeldt og ble sagt opp i jobben på grunn av nedskjæringer. Etter en lengre periode uten jobb startet hun på kurs hos Avigo. Liv Cathrines første tanke var at det føltes som et nederlag å måtte komme til Avigo. Hun følte selv at hun ikke trengte så mye hjelp. Noe som senere viste seg å være helt feil.

Det første kurset Liv Cathrine hadde var arbeidsrettet rehabilitering. Her lærte hun å roe ned tempo og bli trygg på seg selv. Hun møtte flere andre i samme situasjon på kurset. Hun har fremdeles kontakt med noen av de andre hun møtte på kurset den dag i dag.

Liv Cathrine fikk hjelp av Avigo til å innse at det finnes andre alternativ enn skole og utdanning. Hun ville i jobb, men synes det var vanskelig, hun skrev utallige søknader hvor hun ikke hørte noe  og ble etter hvert veldig demotivert.  Hun forteller at Avigo  har en «personlig touch». Jeg kunne ringe min veileder og si at jeg har en drittdag uten å bli dømt. Neste gang vi møtes har vi fokus på å se muligheter.

I dag jobber hun fulltid i fast stilling på Kremmerhuset i Sørlandsparken, hun begynte her i praksis  og fikk etterhvert tilbud om fast jobb.

« Jeg trives og elsker min jobb» forteller Liv Cathrine.

Hadde det ikke vært for Avigo tror  ikke Liv Cathrine  at hun hadde kommet seg videre i jobb, hun anbefaler andre som trenger å komme et steg videre å få veiledning hos Avigo

Les også

alt

Deltaker forteller om en ny start med HEART

HEART har vært noe av det beste som har hendt meg til dags dato, det ga meg en ny begynnelse og det ga meg det jeg trengte for å kunne bli en ”fungerende person” igjen.

Les mer

alt

Lennart fra Grimstad fullførte fagbrevet med dysleksi

Lennart Blomstrøm Johansen valgte å gå tilbake til skolebenken for å fullføre fagbrev som barne og ungdomsarbeider. For å  takle de utfordringene dette ville medføre viste han at han måtte ha hjelp til å håndtere dysleksien og problemene han hadde med matematikken. Lennart  valgte derfor å ta kurs i lese og skrive, og matte hos Avigo.

Les mer

alt

Anne Grete fra Lillesand er på vei mot drømmejobben

For noen år tilbake møtte Anne Grete veggen. Hun fikk karriereveiledning og arbeidspraksis gjennom Avigo. Nå har hun funnet ut hva hun vil bli, og er i ferd med å fullføre fagbrev som barne- og ungdomsarbeider. Hun sier at hennes utdannelse er Avigo sin fortjeneste.

Les mer