Lese- og skrivekurs for ansatte i Lillesand kommune

Avigo tilbyr kurs i lese og skrive, studieteknikk og matematikk til jobbsøkere og bedrifter. Denne våren holder vi kurs i lese og skrive for ansatte i bygg og eiendomsforvaltning i Lillesand kommune.

I fjor deltok flere ansatte i enhet for bygg og eiendomsforvaltning i Lillesand kommune på kurs hos Avigo, i digitale ferdigheter og matematikk. På nyåret startet et kurs i lese og skrive. Enhetsleder for bygg og eiendomsforvaltning, Odd Steindal, ønsker at hans ansatte skal være best mulig rustet til å gjøre en god jobb. Han er godt fornøyd med måten Avigo har lagt til rette for kurs som gir de ansatte økt kvalifisering.

Kursdeltakerne forteller at kurset er svært nyttig. De sier at det er viktig å kunne kommunisere godt med både kollegaer og sjefen for å unngå misforståelser. Gode norskferdigheter hjelper dem til å forstå oppgavene de skal utføre i hverdagen. De er også godt fornøyde med oppfølgingen de får på kurset.

Noen renholdere jobber mye alene. Kursdeltakerne forteller at de gleder seg til kurset hver uke, de synes det er veldig sosialt og hyggelig.

«Vi er ikke så mange på dette kurset. Det gjør at det er veldig lett å få hjelp selv om man er sjenert eller usikker. På andre kurs, hvor det er mange flere deltakere, kan det være vanskelig å få den hjelpen man trenger. Vi er takknemlige for at Odd Steindal sender oss på kurs, og at han har fokus på læring og trivsel blant de ansatte. Det er ikke alle som har det slik.»
 kurs2

Les også

alt

Morten Austdal fra Avigo underviser i karriereveiledning på UiA

Morten Austdal jobber som karriereveileder hos Avigo. Han underviser også i karriereveiledning for masterstudenter på UiA , og er en hyppig brukt foredragsholder nasjonalt.

Les mer

alt

Milocia og Zoran fikk fast ansettelse etter arbeidspraksis

Lagersjef Harald Tobiassen fra SG armaturen i Lillesand har ansatt to personer på fulltid i fast stilling fra Avigo. Det har han ikke angret på.

Les mer

alt

Lennart fra Grimstad fullførte fagbrevet med dysleksi

Lennart Blomstrøm Johansen valgte å gå tilbake til skolebenken for å fullføre fagbrev som barne og ungdomsarbeider. For å  takle de utfordringene dette ville medføre viste han at han måtte ha hjelp til å håndtere dysleksien og problemene han hadde med matematikken. Lennart  valgte derfor å ta kurs i lese og skrive, og matte hos Avigo.

Les mer