Møt oss under Arendalsuka

Avigo og Durapart er to nytenkende arbeidsinkluderingsbedrifter som legger oppriktig kraft i arbeidet for å få folk i jobb.

Vi representerer 110 bedrifter gjennom vår bransjeorganisasjon Arbeid & Inkludering i Norge. Sammen får vi oppmerksomhet om arbeidsinkludering under Arendalsuka 2017. Vi vil:

  • La Arendalsuka bli en kunnskapsarena for ansatte i våre bedrifter.
  • Synliggjøre arbeidsinkluderingsbedriftenes rolle i Norge.
  • Vi setter spesielt fokus på utenforskap.

Derfor har vi to spennende arrangement i Arendalsuka.

Guttene ingen trenger

Durapart, Avigo og Arbeid&Inkludering inviterer til bokbad og panelsamtale om dagens arbeidsliv med inngang fra samtidslitteraturen.

Bokbadet bygges på vår lokale forfatter, Jan Kristoffer Dale, sin novellesamling «Arbeidsnever» Bokbader Karen Kristine Blågestad belyser temaet ved hjelp av spennende folk: Direktør i Arbeid & Inkludering, Kenneth Stien, kunnskapsdirektør i NAV, Yngvar Åsholt og direktør i Kompetanse Norge, Gina Lund. I tillegg er vi så heldige at stortingskandidat og nestleder i KrF, Kjell-Ingolf Ropstad deltar.

Bankgården – Bricolagen 2. etg, inngang fra Østre gate.

Mandag 14. august kl. 12:00 (les mer her)

Utenforskap og den vanskelige veien tilbake (AVLYST)

Clarion Tyholmen Hotell

Fredag 18/8 fra 17:00–19:00

Anders Danielsen Lie må dessverre avlyse da han er forpliktet av sin kontrakt til å være tilstede ved filmproduksjon i California.

Møt oss i Bricolagen i Bankgården

Vi har etablert lokaler i Bricolagen for å være tett på byen under Arendalsuka. Møt oss gjerne i vår lokaler i Bankgården, 2. etasje med inngang fra Østre gate.