Personvernerklæring

Personvernerklæring for avigo.no
Ansvarlig redaktør har det daglige ansvaret for Avigos behandling av personopplysninger på www.avigo.no. Det er frivillig for besøkende til nettsiden å oppgi personopplysninger i forbindelse med eksempelvis mottak av nyhetsbrev og linker til sosiale medier. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Webanalyse
Avigo samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende på avigo.no. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som skal brukes for å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Informasjonskapsler
Noen tjenester er avhengig av at det benyttes en nettleser som kan håndtere informasjonskapsler (cookies). Informasjonskapsler er små filer som lagres på den besøkendes datamaskin, slik at tjenesten for brukertilpasning av nettsiden skal fungere. Dette medfører ingen sikkerhetsrisiko for brukerne av nettsiden, og gjør at Durapart kan tilby en tjeneste som fungerer best mulig. Bruk av informasjonskapsler kan slås av og på i de fleste nettlesere via egne menyvalg.

Søk
Avigo lagrer informasjon om hvilke søkeord de besøkende til nettsiden benytter. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i en egen database, og opplysningene blir bare lagret i aggregert form. Det er bare søkeord som lagres og disse kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne av nettsiden.

Deling av innhold
Det er lagt opp en funksjon på nettsidene for å videresende eller dele innhold. Opplysninger om deling, som for eksempel e-postadresse, logges ikke. Hvordan nettsamfunnet det deles til håndterer dataene videre reguleres av avtalen mellom brukeren og nettsamfunnet.

Tilbakemeldingsfunksjon
Det er lagt opp en funksjon på nettsidene for å gi en tilbakemelding til oss. Ved å bruke denne funksjonen kan man velge å være anonym. Informasjon om avsender vil da ikke være kjent for Avigo, men trafikkdata vil være lagret i underleverandørs systemer. Det er avtalefestet at denne informasjonen ikke kan oversendes Avigo eller på noen måte benyttes.

Ansvarlig redaktør og behandlingsansvar
Ansvarlig redaktør er ansvarlig for de personopplysninger som behandles på www.avigo.no, deriblant hva som ligger til grunn for behandlingen, hvilke fremgangsmetoder som benyttes og hvilke behandlingssystemer som er innført.

Har du spørsmål eller henvendelser i forbindelse med personopplysninger som behandles på www.avigo.no kontakt oss.

Ansvarlig redaktør: Vibeke Hasselø, mailadresse: [email protected]