Våre kurs

Trenger du hjelp til å fullføre eksamen eller teoriprøve? Avigo har høy faglig kompetanse og kan tilby opplæring innen lese og skrive, studieteknikk og matematikk. Vi tilbyr også kurs i karriereveiledning. Klikk på bildene under for å lese mer om våre kurs.

Tall og matte

Kjenner du at rullegardinet går ned når du ser en matematikkoppgave før du egentlig har fått startet å tenke? Avigo kan hjelpe deg med å oppnå mestring. Vi tar et trinn om gangen i ditt tempo. Vi tilbyr spesialpedagogisk opplæring i tall og regning for deltakere på Avigo og bedrifter

Les mer

Karriereveiledning

Synes du det er vanskelig å finne ut hva du vil bli? Eller vurderer du å bytte yrke?

Karriereveiledning handler om å bli kjent med seg selv og sine muligheter.

Karriereveiledning styrker dine muligheter til å ta riktige valg og finne gode varige

løsninger for jobb eller utdanning.

Les mer

Lese og skrive

Vi tilbyr lese- og skrivekurs til alle våre jobbsøkere, men også til bedriftsmarkedet. En språkvanske kan gjøre det vanskelig å utføre jobben, samhandling med kolleger, fullføre utdannelse, gjennomføre kurs eller annen kompetanseutvikling. Avigo tilbyr lese- og skrivekurs som er arbeidsrettet, konkret og individuelt tilpasset.

Les mer

Kurs i studieteknikk

Sliter du med å fullføre fagprøve, eksamen eller teorikurs? Vi kan hjelpe deg med å finne din læringsstil slik at du lettere kan komme i mål med den teoretiske prøven. Hos oss sitter du i små grupper og får tett oppfølging av kvalifiserte veiledere. Våre kursdeltakere har hatt stor nytte av å lære seg teknikker for å kunne gjennomføre teoriprøver.

Les mer

alt

Lennart gjorde det umulige mulig!

Lennart valgte å gå tilbake til skolebenken for å fullføre fagbrev som barne og ungdomsarbeider. For å takle de utfordringene dette ville medføre viste han at han måtte ha hjelp til å håndtere dysleksien og problemene han hadde med matematikken. Lennart valgte derfor å ta kurs i lese og skrive, og matte hos Avigo.

Les mer