Tall og matte

Kjenner du at rullegardinet går ned når du ser et mattestykke før du egentlig har fått startet å tenke? Avigo kan hjelpe deg med å oppå mestring. Vi tar et trinn om gangen i ditt tempo. Vi tilbyr kurs i tall og matte til bedrifter.

Vår metode

På Avigo jobber vi ut fra tanken om at alle lærer forskjellig. Vi finner den læringsstilen som passer deg best. Det kan være at du lærer best når du diskuterer ting eller om du heller vil sitte i ro og skrive det du tenker. Vi bygger på dine interesser, hobbyer og beste egenskaper.

Individuell tilpasning

Vi legger opp kurset slik at det kan kombineres med jobb. Vi kan gjerne holde kurs på ditt arbeidssted.

Hørt om mathema?

Vi bruker det siste innen læringsmidler, apper til mobil eller nettbrett, med matteøvelser eller videoer hvor du kan repetere stoffet hjemme. Dataprogrammer og læringsvideoer er viktigere del av matteopplæringen nå og gir også en fin variasjon i tilnærmingen til faget.

Vi skreddersyr kurs til bedrifter:

Dersom du ønsker at vi skal lage en kurs-pakke til din bedift må du gjerne ta kontakt med oss. Så sender vi over et tilbud.

Dersom du ønsker mer informasjon om dette kurset, kontakt Gunni Mersland.

Film fra våre kurs:

Ting folk lurer på

Ja. Vi tar også i mot påmeldinger fra bedrifter eller privatpersoner.

Veibeskrivelse med bil:
Kommer du med bil langs nye E-18, benytter du avkjørsel 84, Gaupemyrkrysset, merket med Lillesand sentrum og Tingsaker, og kjører ned til rundkjøringen i Rv 420, retning Homborsund.
Innkjøring mellom de 2 rundkjøringene på

I andre etasje har vi en kantine som er åpen for alle. Kantinen er åpen fra 11.15-12.00 mandag - torsdag og 10.30-11.30 på fredag. Du kan gjerne ta med deg matpakka dit eller du kan kjøpe varme og kalde retter, kaffe/ te. Du kan betale med Vipps.

Det kan du. Over halvparten av våre deltakere jobber mot å fullføre sin studiekompetanse.

Bilde av ansvarlig arbeidsgiver

Gunni Mersland

  • Avdelingsleder Formidling og Kvalifisering
  • Telefon: 930 69 624