Karriereveiledning

Synes du det er vanskelig å finne ut hva du vil bli? Eller vurderer du å bytte yrke? Karriereveiledning handler om å bli kjent med seg selv og sine muligheter. Karriereveiledning styrker dine muligheter til å ta riktige valg og finne gode varige løsninger for jobb eller utdanning.

Karriereveiledning er sentralt for mange av jobbsøkerne som kommer innom oss, men kan også være aktuelt for deg som skal velge studie eller ønsker å bytte jobb. Morten Austdal er karriereveileder hos Avigo. Han underviser også i karriereveiledning for masterstudenter på UiA , og er en hyppig brukt foredragsholder nasjonalt. Morten holder også sertifiseringskurs i karriereveiledning.

Vi tilbyr kartlegging av :

  • Personlige egenskaper
  • Verdier
  • Jobb- og skoleerfaringer
  • Interesser

Verktøy

Vi bruker WIE ( Work Interest Explorer)som kartleggingsverktøy. WIE er Norges mest brukte interaktive og profesjonelle verktøy for kartlegging av interesser og karrierevalg.

Les om WIE her

I vår karriereveiledning har vi fokus på sterke sider og egenskaper.

Ønsker du mer informasjon om karriereveiledning må du gjerne ta kontakt med Morten Austdal.

 

 

Bilde av ansvarlig arbeidsgiver

Morten Austdal

  • Kurs og fagutvikler
  • Telefon: 994 07 808

Les også

alt

Anne Grete fra Lillesand er på vei mot drømmejobben

For noen år tilbake møtte Anne Grete veggen. Hun fikk karriereveiledning og arbeidspraksis gjennom Avigo. Nå har hun funnet ut hva hun vil bli, og er i ferd med å fullføre fagbrev som barne- og ungdomsarbeider. Hun sier at hennes utdannelse er Avigo sin fortjeneste.

Les mer