Avigo Tre

Avigo sin treavdeling i Lillesand er spesialister på tilpasninger. Vi lager de flotteste innredninger og produkter som vi spesialtilpasser etter kundens behov.

 

 

 

Vi kan tilby en rekke ulike produkter, både masseprodusert og skreddersøm. Felles for alle våre produkter er vår kjærlighet til tre som materiale og fokus på kvalitet i alt vi gjør. Arbeidslederne i vår treavdeling har mer enn 20 års erfaring. Avigo Tre har designet og produsert en rekke ulike produkter opp gjennom tidene. Vi har utviklet oss i takt med tiden gjennom ulike tradisjoner og trender. I vår avdeling kan vi produsere alt fra salongbord, til masseproduksjon av butikkinnredning.

 

Avigo til bedriftsmarkedet

Vi tilbyr spesialtilpassede produkter til bedrift og tar gjerne på oss faste oppdrag. Vi kan produsere butikkinnredning, utstillingsstativ, innredning og håndterer logistikken av dette.

I dag er vi stolt leverandør av butikkinnredning til Optimera, Scanflex, Parvus og SG.

Vi besøker deg gjerne for å vurdere jobben du ønsker utført. Du får deretter et uforpliktende tilbud, dvs. en fastpris eller timepris på jobben.

Maskinparken på Avigo i Lillesand er stor og moderne, her har vi følgende maskiner:

CNC- datastyrt maskin for presisjonsbearbeiding av trematerialer som freser hull og sager etter programmerte tegninger
Martin T75 PreX er en datastyrt bordsag for presisjonskutt
Holzher cut 85 Platesag – Formatkapping av trebaserte plater. Kapping store plateformater til ønskede dimensjoner
CNC Biesse Rover – CNC – datastyrt maskin for presisjonsbearbeiding av trematerialer. Freser, huller og sager etter programmerte tegninger
Moulding – Fresing og høvling av paneler, spiler, listverk, glattkant etc