Åpen dag på Avigo

Inviterer til åpen dag på Avigo

Avigo forside av bygg

Visste du at Avigo har en av Agders mest innholdsrike maskinparker og kan utføre nær sagt alt innen trearbeid? Eller at det bare er en liten del av det de jobber med? Torsdag åpner arbeid- og inkluderingsbedriften dørene for alle som har lyst til å bli bedre kjent med tjenestene deres.

– Det er nok mange som kjenner til Avigo, men som kanskje ikke kjenner til bredden av det vi driver med, eller har nok kjennskap om oss. Det har vi lyst til å gjøre noe med, sier Leif Westgård leder for VTA og Ung Arena.

– Det er mange som tror at arbeid- og inkluderingsbedrifter bare driver med skjermet arbeid og helt enkle oppgaver. Men faktum er at vi utfører en rekke ulike oppgaver i samarbeid med flere profesjonelle aktører, legger han til.

Førstkommende torsdag er det åpen dag ved alle Avigos avdelinger, i Lillesand, Birkenes og Grimstad. Bak arrangementet står VTA, Varig tilrettelagt arbeid, og alle som måtte ønske å ta turen innom er hjertelig velkommen.

– Nå er det to år siden sist vi kunne invitere på denne måten, og vi gleder oss til å møte naboer, familie og samarbeidspartnere igjen. Vi håper selvfølgelig på stort oppmøte, både fra eiere, næringsliv, NAV, politikere og andre som måtte ønske å lære mer om hva vi driver med. Det blir en omvisning på bygget, hvor vi viser hva vi jobber med, etterfulgt av enkel servering og informasjon om Avigo og avdelingen.

– Jeg tror mange vil bli overrasket og forhåpentligvis imponert når de ser hvilket arbeid som legges ned og hvor mange viktige medarbeidere vi har ved alle avdelingene. Hvor mange vet vel at vi monterer høykvalitets takbokser for en norsk produsent, i tillegg til å drive bruktbutikk, distribuerer jobbfrukt og leverer ulike servicetjenester? Arbeidsoppgavene spenner vidt, men fellesnevneren for alle oppdragene vi utfører er de dyktige og motiverte medarbeiderne, sier Leif Westgård, Leder for VTA og Ung Arena.