Fikk hasteoppdrag – 13.000 sekker og 5.000 pennaler

Da skolesekkleverandør Beckmann plutselig sto med flere tusen umerkede sekker og pennaler kontaktet de Avigo i Lillesand. Her kastet «alle» på huset seg rundt for å fullføre bestillingen.

Avigo Lillesand gjør oppdragsbasert arbeid til vanlig for faste kunder. Men, det hender at noen bedrifter kommer i en krise de trenger kjapt hjelp til å løse.

Og det var dette som skjedde med Beckmann, som plutselig satt med 13.000 sekker og 5.000 pennaler – umerket.

– De tok kontakt via Jobbklar, og vi sa ja, sier markedsansvarlig i Avigo, Ingebjørg Schenk.

Alle mann til pumpene

Sammen med arbeidsleder Magnus Tveterås forteller hun at nærmest hele huset var innom arbeidsstasjonene for å nå bestillingen til Beckmann.

– De måtte ha det fort, for nå begynner snart folk å forberede seg til skolestart, og da kjøper foreldre og besteforeldre inn sekker til ungene, sier Tveterås.

Noen av de faste oppdragene ble lagt på hylla, og produksjonslokalene ble fylt med esker fulle av sekker og pennaler. Hver sekk og hvert pennal skulle ut av esken, merkes med merkelapp, og så pakkes tilbake igjen.

– Alle måtte hive seg rundt, og det er utrolig gøy å se hva vi får til. Det var hektisk i starten, men dette er et arbeid som de fleste klarer å utføre, så her kunne alle bidra, sier Tveterås.

Alt fra sommervikarer, til ledere fikk tatt i litt.