Om Avigo

Avigo AS og BIVA AS fusjonerte 1. januar 2016. Les mer om fusjonen her.

Avigo har ambisjon om å være en ledende arbeids- og inkluderingsbedrift i vår region. Vi skal være en attraktiv samarbeidspartner for jobbsøker, NAV og næringslivet. Vårt viktigste fortrinn er mulighetene vi har for å kvalifisere, skreddersy arbeidspraksis internt eller eksternt og hjelpe folk til å komme i jobb. Hovedkontoret vårt ligger i Lillesand, men har etter fusjonen også avdelinger i Grimstad og på Birkeland. Avigo eier og driver Avigo Tingsaker Barnehage og interiør- og klesbutikken Allehaande. Vi har i tillegg veiledervirksomhet for studenter ved UiA (Grimstad og Kristiansand).

I våre praktiske avdelinger tilbyr vi en rekke produkter og tjenester. Ta gjerne en titt på vårt utvalg her.

Arendalsuka 2019

Skrevet

Sammen med de andre arbeidsinkluderingsbedriftene i Agder tilbyr vi spennende foredrag og diskusjoner gjennom Arendalsuka. Alt skjer i restaurant Nem i Østregate 1.

Les mer

Frokostseminar: Strukturert rekruttering

Skrevet

Hvordan gjennomføre en strukturert rekrutteringsprosess?

Les mer

Frokostseminar: JTI

Skrevet

Hvordan forstå mine medarbeidere bedre, samt få kjennskap til hvordan jeg kan utnytte deres styrker?

Les mer

Avigo ble historisk

Skrevet

Avigo ble i går historisk da bedriften ble sertifisert i prosjektet Likestilt Arbeidsliv.

Les mer

Utleie av selskapslokale i Lilllesand

Skrevet

Vi leier ut vår kantine på Svåbekk i Lillesand til dåp, konfirmasjon, bryllup og jubileer.

Les mer

Nyttige lenker

Skrevet

Les mer

Møt oss under Arendalsuka

Skrevet

Avigo og Durapart er to nytenkende arbeidsinkluderingsbedrifter som legger oppriktig kraft i arbeidet for å få folk i jobb.

Les mer

Lese- og skriveopplæring hjalp Philip ut i arbeidslivet

Skrevet

Philip Barnett (25) fikk påvist dysleksi da han gikk på barneskolen. Philips dysleksi gjorde at han slet med å holde følge med de andre. Han mistet etterhvert motivasjonen og valgte å droppe ut av sin videregående utdanning. Philip søkte i en periode på halvannet år flere ulike jobber uten å få noen respons. Etter hvert kom han i kontakt med NAV, som gjennomførte en kartlegging av Philips lese- og skriveferdigheter, og anbefalte ham å delta på lese- og skrivekurs på Avigo i Lillesand.

Les mer

Avigo er stolt sponsor av Jerv

Skrevet

Les mer

Avigo hjalp Kent med å få oppfylt sitt jobbønske

Skrevet

Kent (22) gikk barne- og ungdomsarbeiderfaget på videregående. Han hadde flere praksisplasser innenfor faget, men fant fort ut at det ikke passet ham. Måten Kent merket det på, var at han ikke lengre hadde lyst til å stå opp og gå på jobb. Dette resulterte i at han fikk det tungt, og sluttet å jobbe. Det var da han fikk hjelp gjennom Avigo.

Les mer